Miercuri, 22 Aprilie 2015
Show-uri orientale incendiare cu Denisa de la Deea Dance Agency

Show-uri orientale incendiare cu Denisa de la Deea Dance Agency

26 iunie 2013 / Jonathan Archer
 
Deea Dance Agency are plăcerea să v-o prezinte pe Denisa Despa, una dintre cele mai apreciate dansatoare ale momentului din România.
 
Denisa a devenit cunoscută după ce a câştigat titlul de Miss Piranda în 2012 şi a devenit Fata de la miezul nopţii în emisiunea cu acelaşi nume de la Taraf TV. Calităţile fizice şi talentul remarcabil pentru dans au transformat-o pe tânăra de 23 de ani în cea mai solicitată dansatoare pentru clipurile de manele, cu cca. 150 apariţii alături de cei mai în vogă artişti ai momentului. Cele mai "hot" apariţii ale blondei sunt în clipurile Mr. Juve - Nebunia lui Juvel, Susanu - Talent ca la 50 cent sau Mr. Juve feat. Bodo - Dansează.
 
Deea Dance Agency a început colaborarea cu Denisa la începutul acestui an iar primul eveniment important la care a participat voluptoasa blondă a fost Expoziţia erotică Eros Show 2013, desfăşurată în luna mai la Bucureşti.
Foto: © 2013 Deea Dance Agency
 
Dacă o doriţi pe Denisa într-un show oriental incendiar la evenimentele organizate de dvs. în cluburi sau discoteci din România sau străinătate, vă aşteptăm să ne contactaţi la numarul de telefon 0761 609 791 sau pe adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
HD 1080p / 720p / Durata: 04.10 Minute
© 2013 YouTube, LLC
 
© Este permisă reproducerea parţială a textului şi a două fotografii din acest articol numai cu menţionarea explicită şi funcţională a sursei DeeaDance.ro în cadrul materialului, cu link spre pagina noastră principală.
 
 
Viorel Gabriel Titu - Photo Studio        Atelierul de creatie Costume Dansatoare