Despre

Andreea Deea s-a nascut pe 29 mai 1985 la Bucuresti. De la varsta de 15 ani a inceput sa danseze iar o perioada a cochetat si cu modellingul. Dupa majorat a reusit sa-si depaseasca inhibitiile si a abordat laturile erotice si senzuale ale dansului: toppless, striptease si belly dance. La varsta de 19 ani a parasit Romania si s-a afirmat ca dansatoare si animatoare in cluburi renumite din Italia, Spania, Germania, Bulgaria, Polonia, Dubai si Grecia.

A revenit in tara la inceputul anului 2010 iar incepand din luna aprilie 2010 bruneta focoasa cu forme perfecte incanta telespectatorii intr-un show erotic difuzat pe postul de televiziune Taraf TV.

In fiecare seara, de la miezul noptii, iubitorii de manele si fete frumoase se pot delecta cu show-ul interactiv “Fata de la miezul noptii”, o emisiune de dedicatii muzicale prezentate de fete frumoase si fara inhibitii care renunta la haine in ritmul muzicii.

Deea – Fata de la miezul noptii a fost una dintre vedetele si animatoarele care au incins atmosfera la Sala Polivalenta din Bucuresti in perioada 5-9 mai 2010. La cea de-a 7-a editie a expoziţiei erotice Eros Show Bucuresti 2010 Deea a sustinut show-uri erotice incendiare, atat pe scena principala cat si la standul Salonului de Masaj Erotic Mon Amour. Bruneta focoasa cu forme perfecte din emisiunea “Fata de la miezul noptii” a urcat pe scena in fiecare seara, a dansat lasciv, punandu-si in valoare formele generoase si a renuntat la haine in ritmul muzicii. Formele perfecte ale brunetei si show-urile fierbinti cu lumanari, suc de portocale si un bici au fost foarte apreciate de vizitatorii expozitiei erotice.

In luna mai 2010 Deea a fost si dansatoarea Salonului Mon Amour unde a animat petrecerile private, pe care salonul Alinei Plugaru le-a organizat, cu dansurile ei erotice si senzuale.

Ati putut-o admira pe Deea in fiecare seara, de joi pana duminica, la postul de televiziune Taraf TV precum si in show-urile private ale Salonului de Masaj Erotic Mon Amour.

Pe date de 12 decembrie 2011 Deea a infintat agentia de impresariat artistic Deea Dance Agency.

In prezent Deea este implicata in activitati artistice internationale cu show-uri in toata Europa (Germania, Italia, Grecia, Norvegia, Belgia, Bulgaria, Arabia Saudita, Polonia, Spania, Turcia).

Planurile de viitor ale frumoasei brunete vizeaza o cariera in televiziune, o prezenta cat mai apreciata in showbiz-ul romanesc si o familie, la momentul potrivit.